20121216

Segmen : Review Blog by Budak Jahat :)

Greeting Text


click banner yang sangat shomel tu so you olls akan ke blog Budak Jahat Mafia Kampong Nangka.eh,terlebih suda.Join tau :)

eh,hai awak dan awak .eh,awak. :)*sambil lambai lambai tangan macam artis yang megah berjalan kat karpet merahh .wahhh bajet retiss gitu yaa.walaupun i busy,but i still nak menyemakkan diri untuk join contest ataupon segmen.nampak tak kegigihan aku kat situ?haha.ok.sila lempar buah durian kat muka aku secara berjemaah.anyway,sesiapa nak join segmen nie boleh sangatlah.lagi ramai,lagi meriah.wehoooo.!eksaited terlebih doh nie.ok ok  wahai penduduk Kampong Semut Badak sekalian,i just nak cakap hidup ini indah jika kita dekat dengan penciptanya :) so,i nak tag sesiapa yang tengok entry nie.Adil kan?sambil buat muka macam nak kena renjatan eletrikkk .

#sengal ?sebab esok i nak pi ujian lesen memanduu .so,masalah kurang oksigen pon menyerang i .ehhh.
 so lagi, I JOINED AND I SUPPORT WAHIEDA :) blog dia kemas dan comel tau.Ini serious :)
with love,
amna


8 comments :

  1. SALAM , thank sis join dan support meyh . hehe :) Nice blog ,IN SHA ALLAH akan direview and good luck dear :D
    *thank dear ! amboi mafia kampong nangka nowh , ngee . wat leklok besok ye , untung ler dah amik lesen :p

    ReplyDelete
  2. hahahaa .u're welcome .thankss a lottt jugakkk :)

    ReplyDelete
  3. SALAM , tinggal beberapa jam sahaja lagi segmen Budak Jahat nak tamat . Meh tengok sini senarai peserta dah di-listkan . Jemputlah bw ke blog mereka :)

    -->http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-reveiw-blog-by.html

    ReplyDelete
  4. Done follow. Dtg dari segmen yg same
    http://wahida-fitriah.blogspot.com/2012/12/segmenreview-blog-by-budak-jahat.html

    ReplyDelete
  5. hai :) dari segmen yg sama,done follow/ mind follow me back?
    http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

    btw,jom support my first GA please?http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/1st-ever-giveaway-my-collection.html

    ReplyDelete
  6. done follow sini ..
    Dri segmen sama ..



    http://abigeyesgirl.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

    ReplyDelete
  7. Hi!!

    Dari segmen yang sama. Blogwalking sini!

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

    ReplyDelete
  8. Hi!!

    Dari segmen yang sama. Blogwalking sini!

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

    ReplyDelete