20121206

" Cik Lyeen's Giveaway"

Greeting Text



Thanks kepada Gadis kerana sudi tag Amna untuk menyertai GA nie.so shomell banner GA nie.Awesome sangat.ehh,puji ikhlas nie .suka ke tidakkk ?eheheww.Banyak hadiah yang ditawarkan !cantik-cantik dan menarik tertarik semuanya.Korang mesti join nie .Rugi tak join tau .eceh .sempat promote meyhhh :)

follow,Subscribe,add mereka di FACEBOOK.
click the banner for information :)


Saya tag 16 orang :)weheeee .nampak tak usaha escalator kejayaan kat situ ?wahaha..
with love,
amna

38 comments :

  1. Assalamualaikum,
    Salam cupcakes..:)

    Lyeen dtg sini nk wish thanks sgt sebab sudi join GA first Lyeen ni.. Good luck n happy blogging taw..:D

    Lyeen dah update senarai peserta kat sini http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

    Silalah bw, sebab Lyeen ada hadiah utk entry banyak komen..

    Lyeen bagi cupcakes 3 kat sini..:)

    ReplyDelete
  2. Salam, hiii > . <
    Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
    dari segmen yang sama <3
    Jom BW ke blog saya jugak :D
    http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

    ReplyDelete
  3. Thanks you ollss :) nanti saya bw :)

    ReplyDelete
  4. hye...
    iema dtg membalas kunjungan
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. salam jumaat!!
    husna singgah balas jejak..
    juga dr segmen yg sama..=)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama :D http://fixahearts.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini ^^
    dari GA yg sama. komen sini >.<
    http://meyalolyppop.blogspot.com//2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Hai! Visit dari segmen yang sama!
    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  9. Salam singgah!!Comel lagunyaa...hihihi...Eyz dr GA yg sama^_^
    Tkasih tggalkan jejak...

    http://miseyz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. dr segmen same

    done follow

    nk menang
    Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2013

    terjah sini

    http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    sampi 10/12/2012 je

    ReplyDelete
  11. singgah sini balik :)
    http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. salam ... datang dari GA yang sama .. good luck ..^_^
    http://nurulsyahira11.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. heyy datang dari segmen yang sama , done follow , hope dapat follow back :D http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. dh follow blik :)

    tq singgah blog kite, wahh minat berphotograper ea..comel laa kamu :)

    join segmen yg sama, jg luck dear :)

    eynavsnanie.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Singgah sini :)

    Jemput join :)
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-skycontactlens.html
    http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

    Cepat joiin :)Banyak hadiah menarikkk !

    ReplyDelete
  16. Uhuu, datang sini. Follow terus lalala

    ReplyDelete
  17. dari segmen yg sama. done follow :)

    ReplyDelete
  18. dtg singgah blog awak.. sy dri GA yg sama dtg follow jgk hehehe

    ReplyDelete
  19. Kunjungan balas dari Wilma ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. Hi,Assalamualaikum .
    BW + Follow here . :)
    Dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam ) dari GA yang sama . BW here . :) http://wanidina01.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. ina datang dari segmen yang sama :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. Hai. Najla bw sini . Tengs bw najla :) dari segmen yg sama.

    ReplyDelete
  23. Balas kunjungan dari ena...

    dari segmen yg sama... =D


    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  24. follow dia :)
    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. jaa datang dari segmen yg sama...gud luck and happy blogging ya!

    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  26. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. salam, dari GA sama kumpulan cupcake orange. good luck! ^_^ http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  28. balas kunjungan :) good luck yaa
    http://littlebearinlove.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    follow sini :D

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama , kumpulan 1 , cupcake chocolate ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    ReplyDelete
  30. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  31. hanan nak jadi salah stu pengomen . gud luck :D

    ReplyDelete
  32. done follow ;D tq sebab follow saya ye :)

    ReplyDelete
  33. Balas kunjungan ! hai si comel :) dah follow sini tengs follow najla.

    ReplyDelete
  34. Hi,balas kunjungan awak. Done follow

    ReplyDelete
  35. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum. Singgah dr GA same.. Dah follow tau, jangan segan2 meh follow sue balik. Ahaks!
    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    nak hadiah meletop tak??

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

    Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD

    ReplyDelete
  37. salam..dtg dri segmen yg same..semoga berjaye.. ^_^

    ReplyDelete