20110818

kawe kecek luar?panah2.demo neh gak eh.


Assalamualaikum people.Happy fasting!nanti nak raya!hooray!puasa  penuh dulu baru boleh raya.kan?blog nie pun dah rasa bahangnya.hah?ape?blog nie dah pasang lagu raya laa.sebab tuannya excited nak raya laa dowh.


entry untuk kali nie kawe nk kecek kelate pulok weyh.ho laa.ado ore kato kawe nie koya kecek luar.panah2.tapi,aku tnyo kawe aku,dio royak aku kecek kelate tapi meyh2 bunyi luar.gano tuh?x pehe aku..Kecek luar tu mace bahaso standard laa.nie laa ore kelate,kalu bunyi slank laen cikit gak,ngato laluh.koya kecek luar laa..bau budu laa.betapa shallow mindednyo sep2 kutu nie.sabo jela.aku pon tok pehe gano sep sep dio boleh mikir gitu.aku sero ado laa batu api hok wat gelegok cito.aku tau pon ado ore sapo ko aku pasal bende remeh nih,mung siap nyeye gitu.MEME bange laa bagi aku.ho laa..bule poso nie duk nyeye and ngatoo ko ore.ISLAM dok bena?aku tok here pon bena.tapi gak biar laa cito tu betol.


nie KIRO FITNAH DI BULE POSO.tok pasa2 pahalo mung mari kt ku.aku tok tau laa takot sep sep mung nie tak dok kejo so cari kejo tok pekdoh lasung supo gini.hok sore tuh meme aku tak puah aty laa.MEME pon.MEME.mung nie gak eh.citor ore post kat FB gak,G GEGE ko ore.meme patut pon ore wi gelaran gitu ko mung.song doh nge perangai mung.malah aku nak laye.kogho sooh.wt serabut ado laa.nok royak tok poso,sep mung poso kalih.mulut tu jange dok kepoh lebih pado tino gak.sedar sikit kito dale bule ramadhan yang mulia.pehe?


amacam?kawww timm dok bahaso kelate aku?ko bunyi kecek luar lagi?sapo hok oyak aku kecek luar tuh meme SOUND TROUBLE LAH.


with love,
amna

2 comments :

  1. salam singgah baca sini...ngee..

    wah lagu raya..x saba nak raya nih :)

    ReplyDelete